Danas je u VIP salonu dvorane Gradski vrt održana konferencija za medije KK Vrijednosnice Osijek.

Teme konferencije bile su:

– planovi i ciljevi za sezonu 2022/23

– predstavljanje tima za sezonu 2022/23:

– najava međunarodnog košarkaškog turnira ”Holding Vrijednosnice Osijek 2022”

Ivan Mustapić – član uprave: Ozbiljno smo krenuli u pripremi nove sezone. Posložili smo cijelu strukturu, roster na vrijeme, doveli novog trenera, osvježili svlačionicu. Igrači znaju da smo sredina gdje uz momčadske, mogu ostvariti i neke svoje osobne ambicije. Trener Srđan Helbich također je prepoznao projekt, da nije ne bi pristao na dolazak u klub koji ipak nastupa u razini niže od onoga gdje je dosada radio.Jasno da se želimo vratiti u društvo iz kojeg smo nes(p)retno ispali ovog proljeća. Što se tiče ABA 2 lige, tu planiramo ostaviti bolji dojam nego u debitantskoj sezoni, u koju smo krenuli u „podne ipet“, neposredno pred njezin početak, kaže Ivan Mustapić, član klupske Uprave.

Srđan Helbich – trener: Imamo iza sebe već šest provjera, ove dvije nove će pokazati gdje smo ovoga trenutka, dva tjedna prije starta sezone. Pino je novina, još se svi upoznajemo, ali se sve odvija po planu. Posla još ima dosta, prethodne su utakmice pokazale dosta oscilacija. No, sada smo svi na okupu, znamo što moramo popraviti, a prostora za napredak ima.

Renato Martinko – direktor: Nije isključeno da odradimo još koji transfer, ali ovih 14 igrača je zasada u konkurenciji. Prvi službeni nastup je za 15 dana, otvaramo kod kuće protiv jednog od konkurenata za najviši plasman, Hermes Analitice. Domaće natjecanje bit će zahtjevno, puno je tu dobrih momčadi, ima i bivših premijerligaša, ali naše ambicija nisu bez pokrića.

Ovim putem Vas i pozivamo na turnir Holding Vrijednosnice Osijek koji će se održati 17. i 18.09.2022. u dvorani Gradski vrt. Ekipe koje će sudjelovati su: KK Spartak Office Shoes Subotica, OKK Sloboda Tuzla, PVSK Veolia Pecs, KK Vrijednosnice Osijek. Ulaz na turnir je slobodan, pozivamo sve ljubitelje košarke da vide ekipu Vrijednosnica za novu sezonu.

17.09.2022.
16:00: KK Spartak Office Shoes Subotica – OKK Sloboda Tuzla
18:30: KK Vrijednosnice Osijek – PVSK Veolia Pecs

18.09.2022.
16.00: utakmica za 3. mjesto
18:30: utakmica za 1. mjesto

VIDEO SNIMKA KONFERENCIJE