Plazma Sportske igre mladih najmasovnija su amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi da potpuno besplatno od siječnja do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Cilj Sportskih igara je da kroz druženje i sport promiču zdrave stilove života i i opće prihvaćene društvene vrijednosti (multikulturalizam, tolerancija, uvažavanje različitosti). Projekt je koncipiran na modelu sportskih igara, koje promiču suradnju, toleranciju i druženje.

Kvalifikacijski turnir u košarci 3×3 održan je u Osijeku 06.lipnja 2020. godine u dvorani Jug. Na turniru su sudjelovale ekipe 2007. i 2005. godišta sa osječkog i vukovarskog područja, te su odmjerile snage pod košarkaškim obručima u svojim znanjima i vještinama u igri 3 na 3.

Za Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek u godištu 2005 i mlađe natjecale su se tri ekipe, prvo mjesto i plasman na završni turnir ostvarili su: Gabrijel Flanjak, Luka Varga, Tin Grujić i Luka Ćurak. Ovi dječaci su prošle godine osvojili naslov prvaka Hrvatske u svom godištu, te im želimo uspješnu obranu naslova na završnom turniru.

U kategoriji 2007. i mlađe nastupale su također 3 naše ekipe, a pobjednik turnira je ekipa Killer squad za koju su igrali mali Brokeri: Luka Šipka, Luka Rejo, Gabrijel Jelečević i Filip Ivoš.

Obje naše ekipe kvalificirale su se na završni turniru Plazma sportskih igara mladih, koji će se održati u Novom Vinodolskom.