KK Vrijednosnice Os Darda u 5. kolu A1 Hrvatske košarkaške lige igraju prvu domaću utakmicu sa odličnom ekipom Jolly JBS iz Šibenika. Ekipa iz Šibenika svojim dosadašnjim igrama nagovijestila je borbu za prvih pet mjesta na tablici.

Nosioci igre šibenčana su kvalitetni  Amerikanac Ross, iskusni Josipović, Vrsaljko i Mrva na centarskim pozicijama, te mladi šuter Katura. Igraju kvalitetnu i agresivnu košarku svih 40 minuta, a predvođeni su trenerom Nikšom Bavčevićem. Kod Vrijednosnica Os Darde polako se popravlja zdravstvena stanje. Sa treninzima su počeli zaliječeni Gamma i Bičvić te ozdravljeni Ćutuk. U Zadru se vidio kvalitetan pomak u fazi obrane, no neučinkovit napad, izgubljene lopte i manjak skokova, dijelovi su igre na kojima se mora napraviti kvalitetniji odmak  kako bi „Brokeri“ ove subote upisali prve bodove.

Utakmica se igra u subotu 05.11.2011. u dvorani O. Š. Darda sa početkom u 19.00 sati, ulaznice će se prodavati po cijeni od 15 kuna, a novost je da će svaki posjetitelj koji kupi žutu Klupsku majicu na ulazu po cijeni od 50 kuna moći ući na ovu i sve ostale ovosezonske utakmice besplatno, ako je obučen u tu istu majicu.