Dres baranjskog prvoligaša više ne nose Tešija Stjepan, Mandić Marko, Drča Miloš (Volkilingen – GER), Trepalovac Alen (Apollon Patras – GRE), Perajica Mato (Alkar Sinj – HR) i Glavinić Josip (Sloboda Tuzla – BIH).

Od igrača koji su starosjedioci, u Baranji su i dalje Meznarić, Bičvić, Pandurić, Hrnčić, Hrkač i R. Kujundžić. Tu su i mlade snage Barišić, Šarac, Tutavac, M. Kujundžić, Jakić, Jovanović i Žulj, dok su nove akvizicije centar Miše Diminić (24 godine, 209 cm), te Armin Mazić (20 godina, 198 cm).

“Momčad je doživjela dosta izmjena, ali nema druge nego se prilagoditi trenutačnoj situaciji. Ostalo je, srećom, i igrača koji su prošle sezone podnijeli značajan teret, dovedena su i dvojica novih, a objektivno od naših najmlađih ne treba još nešto očekivati. Oni se tek trebaju naviknuti na seniorski režim”, kaže Muminović.

Nova momčad “Brokera” počela je s uigravanjem, prvu provjeru igrali su već u Somboru. Do starta sezone odigrat će još 12 provjera, s momčadima iz Mađarske (Szedeak, PVSK), Srbije (Spartak, Merdijan), a skoknut će se i do Svetog Martina i Poreča. Tamo će ih testirati ruski sastavi Temp Szum, odnosno Irtum i Lokomotiv Novosibirsk. Muminovićeva momčad tako će imati dovoljan broj provjera protiv iznimno jakih momčadi s različitim stilovima igre.