Danas je u VIP salonu dvorane Gradski Vrt održana konferencija za novinare KK Vrijednosnice Osijek, na kojoj je:

– direktor kluba Renato Martinko najavio prvi dan turnira ”Vrijednosnice Osijek 2019”, u kojem se već danas od 17.00 sati sastaju OKK Sloboda Tuzla – BC Alba Fehervar, te od 19.00 sati KK Vrijednosnice Osijek – HKK Zrinjski Mostar, te pozvao navijače da dođu bodriti jedne sasvim nove ”Brokere”

– trener Domagoj Kujundžić najavio je mladu i darovitu ekipu, koja je sastavljena od puno novih igrača, sa kojom je zadovoljan, te će probati u svim natjecanjima ostvariti što bolji rezultat.

– član Upreave kluba, Ivan Mustapić se prvo zahvalio svim igračima što su odabrali Vrijednosnice Osijek za svoj klub, te je naglasio klupske smjernice: postali smo klub u kojem mladi igrači, stručnim i kvalitetnim radom podižu svoju igru i klupske rezultate na viši nivo, a to ćemo nadalje raditi još kvalitetnije. Cilj nam je da svi ambiciozni igrači, roditelji i agenti razmišljaju o svojoj budućnosti i napretku u Osijeku. Naša zadaća je da im osiguramo kvalitetne trenere, natjecanja i uvjete za rad, te da im ne budemo smetnja prilikom interesa klubova iz Europe.