U nedjelju 03.11. 2019. godine mladi košarkaši Vrijednosnica Osijek 2002. godište i mlađi su u okviru redovne međunarodne juniorske lige gostovali su u Subotici gdje su odigrali dvije utakmice. 

U prvoj utakmici igranoj u 12h po općoj ocjeni odigrali su odličnu utakmicu sa znatno tjelesno superiornijim te i 1 do 2godine starijim protivnikom ekipe OKK Sloboda iz Tuzle. Na kraju su Tuzlaci bili bolji i pobijedili rezultatom 72-60.
Za našu ekipu koju je sa klupe vodio trener Davor Dogan nastupili su Ivan Starčević 10, Leon Kurepa 10, Jerko Leko 1, Ivan Jelavić 10, Tadej Tomljenović 8, Lovro Mudri, Tin Kralik, Mata Boras, Pavao Pšihistal 14, Petar Mikolčević 7 i Alen Beneš.
 
Za istaknuti je svakako vrlo kvalitetnu partiju u svim košarkaškim elementima mladog ”Brokera” Pavla Pšihistala. Pohvale za znatno zalaganje idu i svim ostalim igračima. 
 
U drugoj utakmici igranoj  u 16h protiv ekipe OKK Spartak očito je bilo da nismo spremni u tako kratkom vremenu ponoviti ni blizu igru kao iz prve utakmice. Domaćini iz Subotice bili su znatno bolji što i konačni rezuitat zorno pokazuje 84-61.
 
Organizacija turnira uključujući i suđenje bili su na vrlo zavidnoj razini, što je za nas motiv da budemo uzorni organizatori u veljači 2020godine kad je na programu turnir u Osijeku.